Termeni si Conditii

1. Despre acesti Termeni si Conditii de Utilizare

Suntem firma NLP COFFEE HOUSE SRL, inregistrata in Romania, cu numarul de inregistrare al societatii J35/2853/2018. Sediul nostru se afla in Municipiul Timisoara, Str. MARIUS MUNTEANU, Nr. 2, CAMERA 1, Judet Timis. Codul nostru unic de inregistrare este 39772138.

Acesti Termeni si Conditii de Utilizare se aplica la utilizarea acestui site web, indiferent de cum il accesati. Cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii de Utilizare inainte de a continua.

Putem, in orice moment si fara notificare, sa va terminam accesul la acest site sau la utilizarea acestuia. Daca procedam astfel, nu aveti dreptul de a face nici o plangere impotriva noastra

.

2. Acordul cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare
Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare.

Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare, nu utilizati acest site web. Acesti Termeni si Conditii de Utilizare au fost actualizati ultima data la data afisata in partea de sus. Este posibil sa modificam acesti Termeni si Conditii de utilizare in orice moment, prin postarea unei versiuni actualizate pe site-ul nostru, asadar va recomandam sa o verificati inainte de a utiliza acest site. Puteti utiliza acest site numai in scopuri legale.

3. Notificare privind drepturile de autor

Cu exceptia cazului in care mentionam in mod expres altfel, drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala, inclusiv, dar fara a se limita la drepturile de desen, marci comerciale si brevete care apar oriunde pe acest site, raman proprietatea noastra, fie ca este detinuta sau autorizata de noi.

Nu puteti utiliza niciun material din acest site fara permisiunea scrisa prealabila pentru propriile dvs. scopuri comerciale, fie prin reproducere, copiere, descarcare, imprimare, conectare, editare, difuzare, distribuire sau altfel. Puteti sa-l utilizati pentru uz personal.

4. Exonerarea de Raspundere

Accesarea sau utilizarea acestui site sau a continutului acestuia in orice mod se face in intregime pe propriul dvs. risc. Veti fi responsabil pentru orice pierdere sau deteriorare a oricarui computer, dispozitiv, software, sisteme sau date care rezulta direct sau indirect din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site web sau continutul acestuia.

Nu avem nicio obligatie de a oferi acces neintrerupt la acest site web. Ne rezervam dreptul de a va restrictiona accesul la acest site in orice moment si pentru orice motiv.

Nu garantam ca continutul acestui site va fi lipsit de erori, bug-uri, viermi, troieni sau virusi sau va face orice reprezentari cu privire la calitatea sau exactitatea sau exhaustivitatea continutului disponibil pe site, incluzand, dar fara a se limita la orice cotatii de pret, date despre disponibilitatea stocurilor sau reprezentari non-frauduloase. Sunteti responsabil pentru pastrarea software-ului adecvat pe computerul sau dispozitivul dvs. pentru a va proteja de erori, viermi, troieni sau virusi.

In masura in care acest lucru este permis de lege, excludem orice raspundere fata de dvs. care rezulta din utilizarea de catre dvs. a site-ului web sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare. Aceasta excludere include, dar nu se limiteaza la, orice fel de daune, pierderi de date, venituri sau profit sau pierderi sau daune asupra bunurilor apartinand dvs. sau unor terte persoane care rezulta din utilizarea acestui site web sau a continutului acestuia.

Nimic din acesti Termeni si Conditii de Utilizare nu intentioneaza sa ne limiteze raspunderea fata de dvs. pentru moartea sau vatamarea corporala rezultata din neglijenta noastra sau cea a angajatilor sau a agentilor nostri.

5. Link-uri catre site-uri terte

Acest site poate furniza legaturi catre site-uri web sau alte resurse online aflate sub controlul tertilor. Orice astfel de link-uri sunt furnizate numai pentru confortul dumneavoastra. Nu avem control asupra continutului acestor resurse terta parte. Nu suntem responsabili pentru continutul site-urilor web si nu le sustinem in nici un fel.

Fara a se limita la cele mai sus mentionate, NLP COFFEE HOUSE S.R.L.. isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
Nu ofera o securitate adecvata;
Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
Sunt licentioase sau calomnioase.
De asemenea, NLP COFFEE HOUSE S.R.L. nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea NLP COFFEE HOUSE S.R.L.

6. Politica de confidentialitate

Va luam foarte in serios confidentialitatea si protectia datelor. Putem colecta si / sau utiliza anumite informatii despre dvs. in conformitate cu politica noastra de confidentialitate. Consultati politica noastra separata de confidentialitate pentru mai multe informatii.

7. Lipsa Garantiilor

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit „ca atare” fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

8. Intregul acord

Acesti Termeni si Conditii de Utilizare reprezinta intregul acord intre noi si dvs. si inlocuim oricare dintre termenii, conditiile, garantiile sau reprezentarile anterioare in cea mai mare masura posibila de lege.

9. Legea aplicabila

Acesti Termeni si Conditii de Utilizare sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

NLP COFFEE HOUSE SRL nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate sau ca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.